Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Meddelanden - Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Skriven av Nykterhetsförbundet hälsa och trafik

Eos

Eos är en finlandssvensk barntidning som utkommer med åtta nummer per år. Utgivare är Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik r.f. i Vasa. Syftet med Eos är att stödja finlandssvenska barns identitets- och språkutveckling, samtidigt som tidningen har ett hälsofrämjande och rusmedelsförebyggande syfte. Eos är dessutom en central kanal för att ge barnen insikter i det finlandssvenska kulturlivet. Eos har ett väletablerat samarbete med kommuner och skolor samt olika organisationer i Svenskfinland.

Vi söker en

vikarierande Eos-redaktör

för tiden 1.9–31.12.2019, med möjlighet till förlängning till den 31.5.2020.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att producera en attraktiv och inspirerande tidning för barn i åldern 7–12 år. Du samarbetar med förbundets övriga anställda, freelance-skribenter, illustratörer och olika finlandssvenska organisationer.

Vi förväntar oss att du har kapacitet att producera innehåll till och i sin helhet ombryta en tidsenlig barntidning, att du är en god skribent, att du har färdigheter i att använda InDesign och Photoshop, att du har god samarbetsförmåga och en utbildning eller studier som stödjer arbetsuppgiften.

Vi erbjuder goda möjligheter att utveckla Eos-tidningen och att förverkliga dina egna idéer. Eos-redaktörens arbete är mångsidigt och flexibelt, i en arbetsgemenskap på åtta anställda. Lönen utgår från kollektivavtalet.

Tilläggsinformation fås av Eos-redaktör Susan Sandberg-Ek, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 06 318 0914 / 050 357 8393 samt av verksamhetsledare Mikaela Hermans, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 06 318 0912 / 050 347 1333 (under tiden 28.5–31.5).

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 10.6.2019 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kategori:

 

 

 

Facebook Replik på TwitterInstagram


PEPP

 

Veikkaus stöder

 

 

Nyhetsbrev

Namn

E-post

21.12.2020 Nyhetsbrev

15.12.2020 Eos nyhetsbrev