Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Meddelanden - Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Skriven av Nykterhetsförbundet hälsa och trafik

Eos-läger

Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik rf söker en huvudansvarig lägerledare till två Eos-läger.

Målgruppen för lägren är svenskspråkiga barn i åldern 7–12 år, och syftet med lägren är att under fyra sommarlovsdagar erbjuda deltagarna en helhet med meningsfulla och hälsofrämjande aktiviteter. Lägren hålls den 4–7.6 och den 10–13.6.2019 vid föreningen Missionskyrkans ungdomsfritidsgård i Utterö i Vasa skärgård. Max 40 barn per läger deltar.

Den huvudansvarige planerar inom maj månad programmet tillsammans med personal från förbundet och med sex hjälpledare. Dagen före det första lägret görs praktiska förberedelser. Under lägren ansvarar lägerledaren, tillsammans med hjälpledarna och med stöd av personal från förbundet, för programmet och lägerdeltagarnas trygghet och välbefinnande. Till lägerledarens uppgifter hör också att stödja hjälpledarna och att fördela arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Av sökande förväntas god förmåga att planera, organisera och kommunicera. Studier i pedagogik och/eller erfarenhet av att leda barngrupper är meriterande. Som huvudansvarig lägerledare bör du ha körkort och tillgång till bil, samt vilja att övernatta på lägerplatsen.

Lönen är 500 euro per läger och 300 euro för planering.

Skicka in din ansökan och CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 31.3.2019.

Mera information ger vi per e-post, på samma adress, eller per telefon, 06 318 0914 eller 050 357 8393 (Susan).

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Facebook Replik på TwitterInstagram


PEPP

 

Veikkaus stöder

 

 

Nyhetsbrev

Namn

E-post

21.12.2020 Nyhetsbrev

15.12.2020 Eos nyhetsbrev